Sniper 3

Tom Berenger blijft maar schieten in derde Sniper-film

RTL 7 - zaterdag 11 november om 22:24

© Sony Pictures Entertainment
In Sniper 2 kwam scherpschutter Thomas Beckett al eens terug uit zijn pensioen. Hier doet hij dat gewoon nóg een keer.

Stilzitten is waarschijnlijk gewoon niet echt zijn ding. Anders had Beckett niet nóg een keer zijn comeback gemaakt.

Tom Berenger

In Sniper 3 doet de ervaren scherpschutter dat op verzoek van de National Security Agency (NSA). Ze hebben een opdracht voor Beckett (Tom Berenger). Hij moet een terreurverdachte uitschakelen.

Als hij aan zijn missie begint, doet de oude rot een vreemde ontdekking. Zijn doelwit is Paul Finnegan. Dat is niet alleen een oude vriend van hem, zover Beckett weet is hij al jaren dood. Hebben NSA-agenten William Avery (Dennis Arndt) en Richard Addis (Wiliam Duffy) hem in de val gelokt? En hoe zit het nu dan met Paul Finnegan? (John Doman).

Sniper 3

Na Sniper 2 kregen de makers veel kritiek: de film speelde zich op de Balkan af, maar je kon goed zijn dat hij in Hongarije was opgenomen. Daar hebben ze blijkbaar niet echt iets van geleerd. In Sniper 3 maken ze dezelfde fout doodleuk nog een keer. Alleen halen ze nu Vietnam en Thailand door elkaar.

De film zou zich in Vietnam moeten afspelen, maar alle borden zijn in het Thais. Bovendien spreken de ‘Vietnamezen’ Thais, drinken ze Thais bier en luisteren ze naar Thaise muziek.

Meer over