Sniper: Assassin's End

Vader en zoon moeten elkaar zien te beschermen in actiethriller Sniper: Assassin's End

RTL 7 - donderdag 16 november om 22:12

© https://guidatv.sky.it
In Sniper Assassin's End moeten vader Thomas Beckett en zoon Brandon Beckett alles uit de kast halen om elkaar te beschermen tegen allerlei vijanden en ondertussen moet ook Brandons onschuld bewezen worden.

In alweer het achtste deel uit de Sniper-filmreeks wordt Brandon Beckett (Chad Michael Collins), sluipschutter van de speciale eenheid, plotseling hoofdverdachte in een moordzaak. Hij zou een buitenlandse hoogwaardigheidsbekleder, aan de vooravond van de ondertekening van een belangrijke handelsovereenkomst met de Verenigde Staten, hebben vermoord. Amper bekomen van deze beschuldiging, weet Beckett na een aanslag ternauwernood aan de dood te ontsnappen. 

Sniper: Assassin's End

Brandon vermoedt in Sniper: Assasin's End dat er een foute agent binnen de regering werkt die hem erin wil luizen. De enige persoon die hij nu nog kan vertrouwen is zijn vader Thomas Beckett (Tom Berenger), net als Brandon zelf een legendarische sluipschutter.

Nadat zijn vader besluit zijn zoon te helpen, slaan beide Becketts op de vlucht voor de CIA, Russische huurlingen en een door door de Japanse maffia getrainde huurmoordenaar. Deze dame heeft sluipschuttervaardigheden die kan wedijveren met die van de Becketts.

Lady Death

In Sniper: Assasin's End wordt Lady Death gespeeld door de Japanse popster Sayaka Akimoto. Dit was haar debuutrol in een Hollywoodfilm. De bijnaam Lady Death is een verwijzing naar Lyudmilla Pavlichenko, een vrouwelijke sluipschutter uit de Sovjet-Unie die vocht in de Tweede Wereldoorlog. Met 309 slachtoffers is zij de succesvolste vrouwelijke sluipschutter uit de geschiedenis.

Meer over