Sniper: Reloaded

Chad Michael Collins en Billy Zane gaan samen op jacht in Sniper: Reloaded

RTL 7 - zondag 12 november om 22:37

© Columbia Tristar / Sony Pictures
Sniper: Reloaded is een spannende thriller over een bijzonder moment uit het leven van marinesergeant Brandon Beckett (Chad Michael Collins).

Beckett (Chad Michael Collins), zoon van de legendarische sluipschutter Thomas Beckett, krijgt de opdracht om met zijn team een Europese boer uit vijandelijk gebied te evacueren. Tijdens deze ogenschijnlijk eenvoudige missie worden ze beschoten door een moordlustige sluipschutter. Iedereen komt bij de aanval om, behalve Beckett.

Sniper

Beckett, die de moordenaar koste wat kost wil vinden, krijgt plotseling hulp van sluipschutterinstructeur Richard Miller (Billy Zane). Miller leert hem de kneepjes van het vak, zodat ze de dader samen kunnen opsporen. Maar ze vragen zich in Sniper steeds meer af of de slachtpartij wel het werk is van een enkeling.

Billy Zane

Billy Zane is al bijna zijn hele leven werkzaam als acteur. Hij kreeg het vak door zijn ouders met de paplepel ingegoten. Als amateurspelers traden zij regelmatig op bij producties van plaatselijke amateurtoneelverenigingen. De kleine Billy droomde er echter al vroeg van om een professionele acteur te worden. Zo was hij al in 1985 als tiener te zien in de filmklassieker Back to the Future. Daarna volgden talloze rollen waaronder die in Titanic.

Zane keert in Sniper: Reloaded terug als Richard Miller, een rol die hij eerder vertolkte in Sniper. In 2016 was hij opnieuw te zien in Sniper: Ghost Shooter

Meer over