Snowmagazine

Koert-Jan de Bruijn gaat weer op pad voor Snowmagazine

RTL 4 - zondag 31 oktober om 17:30

© RTL
Op grote hoogte is de eerste sneeuw van het seizoen inmiddels gevallen. Dat betekent dat de ski's in de box kunnen. Het wintersportprogramma Snowmagazine laat de komende maanden elke zondag de mooiste pistes en de beste chalets zien.

Koert-Jan de Bruijn, Sophie van Hoytema, Saskia Pieck en Patrick van de Graaff mogen hun dikke jassen, snowboards, schaatsen en ski's weer uit de kast halen, want is vanaf zondag tijd voor een nieuw seizoen van Snowmagazine. In dit wintersportprogramma gaat dit olijke kwartet op zoek gaan naar de mooiste ski-routes, snowparks en nog veel meer.

Franse skigebieden

In de eerste aflevering wagen ze zich in het Franse skigebied La Norma en kijken ze in de omgeving van Bessans, waar ze Nederlanders volgen die op vakantie zijn in deze gebieden en landgenoten die daar werken of leven. Er is aandacht voor de echte wintersportbeleving, dus trek maar wat warms uit de kast. Van al die vele skigebieden, plaatsen, sfeer en onderkomens lopen bij de echte ski-fans vast de rillingen over hun rug. 

Meer over