So help me Todd

Skylar Astin brengt een lang bewaard geheim aan het licht in So Help Me Todd

NET 5 - dinsdag 26 september om 21:26

© CBS Broadcasting
Om een cliënt vrij te kunnen pleiten heeft Margaret in deze aflevering van So Help Me Todd de hulp van de populaire podcastmaker Lea Luna nodig. Margarets zoon Todd heeft meteen een oogje op haar. Tijdens een opname vertelt hij een geheim uit het verleden.

Marcia Gay Harden speelt advocaat Margaret Wright in de komische misdaadserie So Help Me Todd. Haar zoon Todd, een aan lagerwal geraakte privédetective, is een rol van Skylar Astin.

Skylar Astin

Hij begon zijn carrière in musicals en maakte zo’n vijftien jaar geleden de overstap naar film en televisie. “Tegenwoordig ben ik lekker relaxed voor de camera, ik vertrouw op mijn instinct en improviseer erop los”, zegt Astin in het Britse modeblad Schön. Ook vertelt hij dat de makers van de serie hem de vrijheid geven om zinnen in het script aan te passen.

So Help Me Todd

In deze aflevering schakelt Margaret podcastmaker Lea Luna in om een cliënt vrij te kunnen pleiten. Todd ziet haar wel zitten. Tijdens de opname van een podcast onthult hij iets over zijn jeugd waar Margaret niet blij mee is.

Meer over