Some Kind of Beautiful

Pierce Brosnan verhuist voor de liefde

Pierce Brosnan speelt een Britse literatuurprofessor die naar Amerika verhuist voor de liefde. Maar of dat nou zo'n goed idee was?

Literatuurprofessor Richard (Pierce Brosnan) mag dan in de vijftig zijn, hij doet het nog altijd goed bij jonge vrouwen.

Some Kind of Beautiful

Daar geniet Richard in Some Kind of Beautiful dan ook met volle teugen van. De ouwe baas beleeft volop avontuurtjes met dames die zijn colleges volgen.

Op één van hen wordt hij zelfs verliefd: op de Amerikaanse rijkeluisdochter Kate (Jessica Alba). En geef hem eens ongelijk.

Als Kate zwanger van hem raakt, besluit het stel naar Amerika te verhuizen.

Of dat voor Richard wel zo'n goede move is, is nog maar de vraag. Hoewel hij doceerde aan de prestigieuze universiteit van Cambridge, komt hij in Amerika niet aan de bak.

Bovendien slaat Kate al snel een jonge vent aan de haak. En dan ontmoet Richard Kates halfzus Olivia (Salma Hayek). Misschien dat zij beter bij hem past?

Salma Hayek 

Het is niet de eerste keer dat Pierce Brosnan en Salma Hayek samen in een film spelen. In 2004 speelden ze een koppel in After the Sunset.

Het had niet veel gescheeld of de reünie in Some Kind of Beautiful was er niet gekomen. Een tijdlang leek het erop alsof Michelle Pfeiffer de rol van Olivia zou gaan spelen.

Meer over:

Reageren