Something to Talk About

Roddelen met Julia Roberts in Something to Talk About

Viaplay TV - zaterdag 19 november om 20:29

© TVBASE
Het gaat Grace voor de wind. In Something to Talk About komen al haar zekerheden op losse schroeven te staan.

Grace heeft het goed voor elkaar. Ze is gelukkig getrouwd met Eddie (Dennis Quaid). Haar vader (Robert Duvall) runt een succesvolle paardenfokkerij.

Julia Roberts

In Something to Talk About is het al snel gedaan met Graces liefdesgeluk als ze ontdekt dat Eddie vreemdgaat. Grace (Julia Roberts) laat hem in de steek en gaat tijdelijk weer bij haar ouders wonen. Daar krijgt ze niet de steun waarop ze gehoopt had.

Vader Wyly vindt dat Grace zich koest moet houden: hij is bezig een zakendeal met Eddie te sluiten. Dat het hele dorp roddelt over Grace en haar overspelige vent helpt daar niet bij.

Ook aan haar moeder Georgia (Gena Rowlands) heeft Grace weinig. Zij komt er net achter dat Wyly ongeveer even trouw is als Eddie. Georgia heeft het dus druk genoeg met haar eigen problemen.

Something to Talk About

Eigenlijk was het de bedoeling dat de film Grace Under Fire zou gaan heten. Omdat er al een sitcom met die titel bestond, ging dat niet door.

Regisseur Lasse Hallström en de producenten besloten de film dan maar te vernoemen naar een liedje dat in de film te horen is: Something to Talk About.

Meer over