Soof 2

Valt Lies Visschedijk voor Achmed Akkabi in Soof 2?

RTL 8 - dinsdag 4 juni om 20:28

© Dutch FilmWorks
Relatietherapie lijkt hun relatie niet meer te kunnen herstellen: Soof en Kasper gaan in Soof 2 uit elkaar.

Na hun scheiding slaat Kasper al snel een jong ding aan de haak. Een ontmoeting met oude bekende Jim (Dan Karaty) brengt Soof danig in de war.

Soof 2

En dan zijn daar nog de knappe keukenprins Bauke (Achmed Akkabi) en de stuntelige dierenarts Thomas (Daan Schuurmans). Naast alle liefdesperikelen leveren Soofs kinderen ook nog eens hoofdbrekens op.

De romantische komedie Soof was met bijna achthonderdduizend verkochte kaartjes en een recette van dik 6 miljoen euro een van de grootste bioscoopsuccessen van 2013. Met zulke cijfers is het niet vreemd dat er een vervolg kwam. Soof 2 deed het met bijna negenhonderdduizend bezoekers nog net iets beter dan zijn voorganger. 

In dit vervolg hebben de acteurs zichtbaar plezier in hun rollen. Dat maakt van Soof 2 een charmante romantische komedie waarin iedereen wel iets van zichzelf kan herkennen. 

Lies Visschedijk

Na Soof 2 waren Lies Visschedijk en de rest van de cast nog lang niet klaar met de avonturen van Soof. In 2017 kreeg 'de Nederlandse Bridget Jones' haar eigen tv-serie. En dan is er nog Soof 3. Die film zou eind 2020 al uitkomen, maar door de coronapandemie werd de release meerdere keren uitgesteld.

In september 2022 was het dan eindelijk zover: Soof 3 ging in première. Daarmee is het verhaal van Soof, als het aan Lies Visschedijk ligt, afgesloten.

Meer over