Sophie & Jeroen

Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw besteden volop aandacht aan de Boekenweek

NPO 1 - dinsdag 19 maart om 19:03

© Annemieke van der Togt
Sophie en Jeroen besteden deze week in verschillende uitzendingen van Sophie & Jeroen aandacht aan de Boekenweek. Ongetwijfeld komt ook het Boekenweekgeschenk Gezinsverpakking aan bod. Het is geschreven door de voltallige familie Chabot.

Het is Boekenweek en dat laten Sophie & Jeroen niet ongemerkt voorbijgaan. Afgelopen vrijdag presenteerden ze al gezamenlijk de Boekenbalspecial en deze week besteden ze in verschillende uitzendingen van hun talkshow aandacht aan de Boekenweek, die het thema ‘Bij ons in de familie’ heeft meegekregen.

Gezinsverpakking - familie Chabot

Ongetwijfeld komt ook het Boekenweekgeschenk aan bod. Dit is voor het eerst in de geschiedenis niet door één auteur geschreven, maar door een heel gezin. De familie Chabot, bestaande uit dichter en schrijver Bart, zijn vrouw Yolanda en hun vier zonen Sebastiaan, Maurits, Splinter en Storm, beschrijven hun familieperikelen in Gezinsverpakking. Iedereen die tussen 16 en 24 maart voor minimaal vijftien euro aan boeken koopt krijgt het Boekenweekgeschenk cadeau.

Wanneer is Sophie & Jeroen op televisie te zien?

Sophie & Jeroen is iedere werkdag vanaf 19:04 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Meer over