Sophie & Jeroen

Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw sluiten het seizoen Sophie & Jeroen in stijl af

NPO 1 - vrijdag 31 mei om 19:04

© Annemieke van der Togt
Met deze slotaflevering van Sophie & Jeroen komt het roerige seizoen van de talkshow van Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw tot een einde. Het duo keert in september terug op de late avond met een nieuw praatprogramma over het nieuws van de dag.

Met deze aflevering komt het roerige seizoen van Sophie & Jeroen tot een einde. De dagelijkse talkshow trok onder meer de aandacht dankzij een interview met de omstreden politicoloog Soumaya Sahla. Al deed het vroegtijdige vertrek van presentator Khalid Kasem het meeste stof opwaaien. Gelukkig was zijn vervanger snel gevonden in de vorm van Jeroen Pauw.

Jeroen Pauw

De samenwerking krijgt in september een vervolg: dan presenteren Hilbrand en Pauw vier keer per week een talkshow op de late avond. Daarbij zal de interviewer zijn gasten opnieuw stevig aan de tand voelen. “Als iemand rechts is, ben ik wat linkser. Als iemand links is, ben ik wat rechtser”, zei Pauw eerder op de site van BNNVARA. “Op die manier probeer ik een soort tegenstellingen in een gesprek te krijgen.”

Wanneer is Sophie & Jeroen op televisie te zien?

De slotaflevering van dit seizoen Sophie & Jeroen zie je op vrijdag 31 mei vanaf 19:05 uur bij BNNVARA op NPO1.

Meer over