NCIS

Net5 vult de maandagavond met topseries als NCIS en NCIS: Los Angeles

NET 5 - maandag 2 januari om 20:30

© https://epg.p7s1digital.de

Net5 trapt het nieuwe jaar af met een avond vol actie. Vanaf vanavond kijk je namelijk elke maandag naar de beste Amerikaanse series met o.a. het twintigste seizoen van NCIS en de veertiende reeks van NCIS: Los Angeles.

Pak de popcorn er dus maar snel bij.

NCIS

Het twintigste seizoen van NCIS begint gelijk spectaculair voor Gary Cole’s personage Aiden Parker. Hij is in de vorige reeks aangesteld als de leider van het team, maar van een leien dakje gaat dat nog niet. Hij is namelijk nog altijd op de vlucht met zijn ex-vrouw Vivian (Terri Polo). En dat is niet voor niets. 

Iemand beschuldigt hem van moord en niemand weet wie. Het team wil zijn naam zuiveren en gaat daarom op onderzoek uit, samen met agent Jane Tennant (Vanessa Lachey) en cyberspecialist Ernie Malik (Jason Antoon) uit Hawaï. Hierbij komen ze op het spoor van een oude bekende.

NCIS is vanaf vandaag wekelijks om 20:30 uur te zien op Net5.


NCIS: Los Angeles

Als dat nog niet spannend genoeg is, kun je altijd blijven hangen voor de seizoenstart van het veertiende seizoen NCIS: Los Angeles. In deze eerste aflevering zoekt het team naar een verdachte en een motief nadat er een bomaanslag is geweest op een grote faciliteit, waar militaire gevechtsdrones in elkaar worden gezet. Terwijl ze volop bezig zijn om dat te onderzoeken, krijgen Callen (Chris O'Donnell) en Kilbride (Gerald McRaney) verontrustend nieuws over een lichaam dat in Syrië is gevonden. Met alle gevolgen van dien!

NCIS: Los Angeles is vanaf vandaag wekelijks om 21:30 uur te zien op Net5.

Chris O'Donnell als G. Callen in NCIS: Los Angeles
Chris O'Donnell als G. Callen in NCIS: Los Angeles

Meer over