Spartacus: Blood And Sand

Half Amerika spreekt er schande van: Spartacus: Blood And Sand is ordinaire soft porno! De serie over een 'opleidingsinstituut voor gladiatoren' zit vol blote borsten, lesbische scènes en orgieën. En daar kunnen Amerikanen slecht tegen.

"Niks aan te doen", zegt de producent. "Zo was het toen nu eenmaal. Als we de seks hadden weggelaten, zou de serie niet authentiek zijn."

Gewaagd
Over de pittige hoeveelheid geweld en bloed is geen enkele discussie. In een van de gewaagdste scènes tot nu toe wordt Lucretia (Lucy Lawless) gewassen door twee naakte slavinnen. Dan komt haar man Batiatus (John Hannah) binnen en gaat terloops met een van de slavinnen aan de slag, terwijl zijn echtgenote toekijkt. Lucretia heeft niets te klagen: zij laat zich weer fêteren door een van de kampioenen uit de stal van haar man.

'Historisch correct'
De gladiatoren moeten altijd klaar staan voor de grillen van de meesteres en haar vriendinnen. Ondanks alle kritiek zijn er genoeg kijkers die de 'historisch correcte' versie van Spartacus op waarde schatten. De opnamen van seizoen 2 zijn al begonnen.

Reageren