Lingo vips

Spelletjesfanaten opgelet: 50/50 en Lingo zijn weer terug bij Net5

NET 5 - maandag 6 februari om 19:51

© Talpa

De vaste kijkers van spelprogramma's als Lingo en 50/50 kunnen opgelucht ademhalen. Vanaf vanavond zijn beide programma's weer elke werkdag te zien op Net5.

Presentatoren Jan Versteegh, Kim-Lian van der Meij en Winston Gerschtanowitz zijn er klaar voor!

Lingo VIPS

Het reguliere seizoen van Lingo laat nog een weekje op zich wachten, maar fans hoeven zeker niet bij de pakken neer te gaan zitten. Om de komst van een nieuwe reeks te vieren, ontvangt Jan Versteegh namelijk vanaf vanavond vijf dagen lang zijn bekende collega's in de studio. In deze eerste aflevering trekken racebroers Tim en Tom Coronel ten strijde en wel tegen voormalig topvoetbalster Anouk Hoogendijk en Olympisch zeilster Marit Bouwmeester. Sporters staan erom bekend dat ze altijd willen winnen, dus dat belooft een fanatiek spelletje te worden.

De BN'ers in kwestie doen overigens niet mee om hun eigen portemonnee te spekken, maar voor Stichting Lezen en Schrijven, een goed doel dat zorgt dat iedereen in Nederland kan leren lezen, schrijven en/of rekenen. Vrijdag nemen ambassadeurs van deze stichting Anita Witzier en René Karst het nog tegen elkaar op. Anita en René nemen aan het eind van de aflevering de cheque in ontvangst met het bij elkaar gespeelde bedrag.

Lingo is vanaf vanavond elke werkdag om 20:00 uur te zien bij Net5.

50/50

Naast een nieuw seizoen van Lingo is vanaf vanavond ook de kennisquiz 50/50 weer te zien bij Net5. Na diverse seizoenen heeft dit programma eigenlijk geen introductie meer nodig. Bijna iedereen weet immers wel dat in deze competitie - onder leiding van Winston Gerschtanowitz of Kim-Lian van der Meij - twee kandidaten maar liefst 50 vragen moeten beantwoorden over de meest uiteenlopende onderwerpen. De persoon die de vijftigste vraag goed weet te beantwoorden, wint niet alleen een lekker geldbedrag maar gaat ook door naar de volgende aflevering. De spanning is dus keer op keer om te snijden.

50/50 is vanaf vanavond elke werkdag om 19:30 uur te zien bij Net5.

Meer over