First & last

Ludieke spelshow First & Last start bij SBS6

SBS 6 - vrijdag 23 april om 21:20

© TalpaTV
Britt Dekker en Martien Meiland presenteren First & Last; een nieuwe, ludieke spelshow waarin de deelnemers hun uiterste best doen om vooral niét de beste te zijn.

Inschattingsvermogen, timing, maar vooral veel geluk: dat is wat de elf kandidaten van First & Last het meeste nodig hebben. In deze ludieke spelshow van SBS6 gaat het niet om wie de beste is, maar om wie dat net níet is. De kandidaten spelen spellen en daarbij geldt maar één regel: eindig een ronde niet als eerste of laatste, want dan mag je naar huis. Dit alles onder de bezielende leiding van het enthousiaste nieuwe tv-duo Britt Dekker en Martien Meiland.

Spring uit de doos

De kandidaten nemen het per aflevering in vijf verschillende spelrondes tegen elkaar op. De opdrachten vragen geen speciale vaardigheden van de deelnemers; iedereen kan meedoen. Een voorbeeld; in een spel moeten de kandidaten uit een doos springen, maar dus niet als laatste en ook niet als eerste. Gevoel voor timing moet hen hierbij helpen om op het juiste moment tevoorschijn te komen. In een ander spel wegen de kandidaten een zo gemiddeld mogelijk item van thuis. Dat mag uiteraard niet het zwaarste, maar zeker ook niet het lichtste zijn. Lastig! De winnaar gaat naar huis met een bedrag van maximaal 25.000 euro.

First & Last zie je vanaf vrijdag 23 april elke week om 21.30 uur op SBS6

Meer over