Spies in Disguise

Will Smith verandert in een duif in Spies in Disguise

Viaplay TV - zondag 6 augustus om 18:35

© 20th Century Fox Film Corporation
In de animatiefilm Spies in Disguise heeft een superspion een wel heel bijzondere vermomming: hij wordt een duif.

Lance Sterling (Smith) is wat je noemt een superspion. Hij is voor de duvel niet bang, en als het erop aankomt, knokt hij zijn weg uit de problemen.

Spies in Disguise

Zijn laatste missie is om een levensgevaarlijke drone uit handen van een superschurk te houden, en dat lukt hem dan ook zonder problemen. Dacht hij.

Als Sterling terug is in het hoofdkwartier blijkt hij het ding kwijt te zijn. En dan is er ook nog eens beeldmateriaal waarop te zien is dat hij hem zelf heeft gestolen.

Sterling ziet zich gedwongen om de hulp in te roepen van de minst gewaardeerde medewerker ooit binnen het agentschap. Walter, een uitvinder die alleen geïnteresseerd is in niet-gewelddadige gadgets.

Walter heeft wel een oplossing: hij verandert Sterling in een... duif! Roekoe!

Samen gaan ze naar Venetië om de strijd aan te gaan met de échte schurk. Daarbij krijgen ze onverwachte hulp van een stelletje andere duiven.

Will Smith

Will Smith spreekt in Spies in Disguise de stem van superspion/duif Lance in. Tom Holland is de vredelievende wetenschapper Walter.

Tijdens de opnames van hun dialogen kwamen ze elkaar nooit tegen. De hoofdrolspelers ontmoetten elkaar pas toen ze de film samen gingen promoten.

Meer over