Splinter uitgenodigd!

Splinter Chabot gaat langs bij feestende BN'ers in nieuw programma Splinter Uitgenodigd!

NPO 1 - dinsdag 27 december om 21:22

© AVROTROS
Bekende Nederlanders die op het punt staan een evenement te bezoeken, krijgen in het nieuwe programma Splinter Uitgenodigd! bezoek van Splinter Chabot. Voorafgaand aan de première, het gala of een andere gelegenheid, gaan ze in gesprek over de spotlights en feestjes.

Sinds Splinter Chabot in 2021 kandidaat was in Wie Is Mol? is hij niet meer weg te denken van televisie. Meteen na zijn deelname kreeg hij zijn eigen talkshow SPLNTR!. Eerder was hij al te zien in Splinter in de Politiek. En nu kan hij een nieuwe titel aan zijn televisie-oeuvre toevoegen.

Splinter Uitgenodigd!

In Splinter uitgenodigd! - dat vandaag van start gaat - spreekt de tv-persoonlijkheid met bekende Nederlanders die op het punt staan een evenement te bezoeken. Voorafgaand aan de première, boekpresentatie, het gala of een andere bijzondere gelegenheid, gaan ze in gesprek over het leven in de spotlights en de daarbij behorende struikelmomenten. Ook wil Splinter alles weten over de dresscode die geldt. En wanneer vinden zijn gasten eigenlijk dat een feestje geslaagd is?

Meer over