Spoorloos

Eline gaat voor de tweede keer op onderzoek uit in Spoorloos

NPO 1 - woensdag 8 maart om 21:31

© KRO-NCRV
Eline vraagt in deze aflevering van Spoorloos Derk Bolt om in Colombia op zoek te gaan naar haar biologische vader. Al eerder ontmoette ze via het programma haar moeder. Die hield haar dochter geheim omdat ze is geboren na een affaire met haar zwager.

Eline schakelde al eerder de hulp van Spoorloos in. Dankzij het tv-programma vond ze in 2012 haar Colombiaanse moeder, Flor Maria. Die hield de ontmoeting destijds angstvallig geheim voor anderen. Eline is namelijk geboren nadat haar moeder een affaire met de man van haar zus had. Niemand mocht hier van weten en na de geboorte stond ze haar dochter meteen af.

Spoorloos

Na die eerste ontmoeting in 2012 bleek dat Flor Maria nog steeds niet wil dat iemand haar geheime dochter ontdekt. Voor Eline, die de afgelopen jaren moeizaam contact met haar biologische moeder had, is het nu tijd voor een volgende stap. Ze vraagt Derk Bolt om in Colombia op zoek te gaan naar haar biologische vader, die volgens haar moeder niets van Elines bestaan en de adoptie afweet.

Meer over