Spoorloos

Lukt het Derk Bolt om Hella te herenigen met haar Griekse moeder?

NPO 1 - maandag 21 februari om 21:21

Hella werd geboren in Griekenland. Ze vond het nooit een probleem dat ze geadopteerd is, maar beseft nu dat ze haar gevoelens altijd heeft onderdrukt. Ze vraagt in deze aflevering van Spoorloos Derk Bolt te helpen haar biologische moeder te vinden.

Hella vond het nooit zo belangrijk dat ze geadopteerd was. Totdat ze een tijdje geleden ontdekte dat ze haar gevoelens jarenlang heeft onderdrukt, bang dat haar biologische moeder haar zou afwijzen als ze contact zocht. Nu wil ze dolgraag weten wie zij is en Spoorloos kan haar daarbij helpen.

Derk Bolt

Derk Bolt reist naar Hella’s geboorteland Griekenland waar ze slechts drie maanden heeft gewoond. Een Nederlands stel adopteerde Hella toen ze nog een baby was, maar wilde wel dat hun kind wist waar ze vandaan komt. Ze namen Hella op haar twaalfde mee naar Griekenland. Destijds hechtte ze niet veel waarde aan haar geboorteland, nu zou zo’n reis juist veel indruk maken. Zeker als ze haar biologische moeder kan ontmoeten. De eerste taak voor Bolt is haar te vinden.

Meer over