Spoorloos

Marina gaat op zoek naar haar Berlijnse broer en zussen in seizoensopener Spoorloos

NPO 1 - woensdag 27 september om 21:30

© KRO-NCRV
De Duitse Marina komt na een familiedrama met haar oudere zussen in een kindertehuis terecht, zonder hun broer. Nadat Marina in een Nederlands pleeggezin komt, is er geen contact meer. In deze aflevering van Spoorloos reist ze af naar Berlijn om op zoek te gaan.

Een familiedrama treft het gezin van de Duitse Marina als zij nog een heel jong meisje is. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen Spoorloos vertelt Marina dat ze samen met haar twee oudere zussen in een kindertehuis terechtkwam. Daarbij werden ze gescheiden van hun broer, die een plek in een ander tehuis kreeg, en die zij daarna nooit meer sprak.

Jetske van den Elsen

Een Nederlands pleeggezin bood het meisje uiteindelijk een nieuw thuis. Het contact met haar zussen kwam hierna stil te liggen. Wat hiervan precies de reden is geweest, weet ze nog steeds niet. Inmiddels is dat ruim veertig jaar geleden en Marina wil heel graag weten hoe het met haar zussen en broer gaat. Samen met Jetske van den Elsen gaat ze naar hen op zoek in Berlijn, de stad waar ze vandaan komt.

Wanneer is Spoorloos op televisie?

Spoorloos is vanaf 27 september elke woensdag om 21:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over