Spoorloos

De 93-jarige Adriana krijgt eindelijk te weten wie haar biologische vader is in Spoorloos

NPO 1 - woensdag 25 oktober om 21:31

© KRO-NCRV
Haar hele leven heeft de 93-jarige Adriana zich afgevraagd wie haar biologische vader is. Ze was pas negen jaar toen haar moeder overleed en kreeg nooit antwoord op haar vraag. Tot nu, want in deze aflevering van Spoorloos krijgt Adriana een naam én een foto.

Adriana uit Rotterdam was pas negen jaar oud toen haar moeder overleed. Ze heeft nooit te horen gekregen wie haar biologische vader is. Na het overlijden van haar moeder leek het erop dat dit altijd een raadsel zou blijven. Niet dat Adriana het erbij liet zitten; jarenlang heeft ze zelf gezocht, altijd zonder resultaat.

Ultieme zoektocht

Nu is ze 93 jaar en doet Spoorloos een ultieme poging om meer over haar afkomst te ontdekken. En wat Adriana zelf niet is gelukt, lukt het programma wél. Derk Bolt vertelt hoe het is gelukt om de naam van haar verwekker te achterhalen. Dat is niet het enige; er is ook nog een foto van de man. Jetske van den Elsen bezoekt Adriana om haar het bijzondere nieuws te vertellen. Ze komt niet alleen, maar brengt zelfs nog familieleden mee.

Wanneer is Spoorloos op televisie?

Spoorloos is sinds 27 september iedere woensdag om 21:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering volgt op 25 oktober 2023.

Meer over