Spoorloos

Tim is op zoek naar zijn biologische moeder in Spoorloos

NPO 1 - woensdag 1 maart om 21:32

© KRO-NCRV
Pim is eerder in Bangkok geweest om het kindertehuis te bezoeken waar hij woonde tot zijn tweede jaar. Naar zijn biologische moeder heeft hij toen niet gezocht. Nu hij zelf vader wordt liggen de zaken anders. Tijd voor het team van Spoorloos om hem een handje te helpen.

Derk Bolt en het team van Spoorloos gaan voor deze aflevering naar Thailand. Hier werd Pim geboren, te vroeg weliswaar. Als prematuur verbleef hij eerst een tijdje in het ziekenhuis. Na aangesterkt te zijn verhuisde hij naar een kindertehuis in Bangkok.

Pim in Spoorloos

Op tweejarige leeftijd werd Pim door een Nederlands gezin geadopteerd. Hij kijkt terug op een fijne jeugd. Maar nu Pim zelf vader wordt is hij toch nieuwsgierig naar zijn biologische moeder. Hij heeft de nodige vragen aan haar.

Eerdere zoektocht

Zo'n zes jaar geleden is Pim ook al in Thailand geweest. Hij is toen wel langs geweest bij het kindertehuis, maar heeft verder niet naar zijn familie gevraagd. Nu heeft hij de hulp van het programma ingeschakeld om te kijken of een kennismaking met zijn moeder mogelijk is.

Meer over