Spoorloos

Sarah zoekt naar haar verdwenen moeder in Spoorloos

NPO 1 - maandag 10 oktober om 21:22

© KRO-NCRV
Sarah woonde tot haar vierde in Frankrijk bij de oma van haar vaders kant. Daarna liet haar moeder haar achter bij wildvreemden in Rotterdam en vertrok zelf met de noorderzon. Sarah is benieuwd of haar moeder nog leeft, zo blijkt in deze uitzending van Spoorloos

Het begin van haar jeugd was een roerige tijd voor Sarah. Na de scheiding van haar ouders woonde ze in Frankrijk bij haar oma van haar vaders kant, maar aan dat verblijf kwam op vierjarige leeftijd een eind.

Spoorloos

Spoorloos gaat deze week op zoek naar haar moeder, die de kleine Sarah kwam ophalen voor een paar bezoekuren, maar haar nooit meer terugbracht. Ze liet haar dochter achter bij de ouders van een vriendin. Wildvreemde mensen voor Sarah, en intussen was haar moeder met de noorderzon vertrokken. Sarah vraagt zich nog altijd af waarom zij is weggegaan. En denkt haar moeder nog weleens aan haar?

Zoektocht

Aan haar vader kan ze het niet meer vragen. Een aantal jaar geleden vond ze hem op eigen kracht, maar hij is inmiddels overleden. Sarah hoopt dat Spoorloos haar verder kan helpen.

Meer over