Star trek: The next generation

Science fiction-fans opgelet: Elke zondag de beste content op Paramount Network

Paramount - zondag 11 december om 15:00

© Paramount+

Paramount Network breidt uit! De zender die eerder dit jaar Spike verving komt iedere zondag vanaf 15:00 uur met de beste Sci-Fi films en series. Met vandaag: het tweede seizoen van Star Trek: The Next Generation.

Maak je snel klaar voor de reis van je leven!

Star Trek: The Next Generation  

Het tweede seizoen van Star Trek: The Next Generation neemt de kijker weer nee terug naar de ruimte waar captain Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) aan het hoofd staat. Hij probeert in deze reeks vol nieuwe vrienden en vijanden en verbazingwekkende avonturen zijn crew bij zich te houden, maar de vraag is of hij hierin slaagt. Er maken namelijk ook een boel nieuwe gezichten hun opwachting – en ieder van hen brengt weer zo zijn eigen moeilijkheden mee.

Whoopi Goldberg

Deze nieuwelingen zijn overigens niet de eerste de beste. Onder meer Whoopi Goldberg zal in dit tweede seizoen te zien zijn als de mysterieuze Guinan, de barvrouw van de Ten Forward Lounge. Haar personage komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is gebaseerd op Mary Louise Cecilia ‘Texas’ Gunan, een Amerikaanse entertainer die in de tijd van de drooglegging eigenaar was van de 300 Club in New York. Verder maakt ook Diana Muldaur dit seizoen haar opwachting als scheepsarts Katherine Pulsaki. 

Sci-Fi Zondag

Mocht Star Trek: The Next Generation helemaal jouw ding zijn, heb je geluk. Vanaf vandaag is het namelijk iedere zondag vanaf 15:00 uur Sci-Fi-dag op Paramount Network. Naast deze reeks komt de zender dan ook binnenkort met Star Trek: Discovery.

Het tweede seizoen van Star Trek: The Next Generation is vanaf vandaag wekelijks vanaf 15:00 uur te zien op Paramount Network. Deze zender is te vinden op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over