Stars on stage

Welke BN'er wint de grote finale van Stars on Stage 2024?

RTL 4 - vrijdag 9 februari om 20:01

© Rob Jacobs/RTL
Slechts een van de drie finalisten van Stars on Stage wordt gekroond tot nieuw musicaltalent van Nederland. Het is aan gastrecensenten Chantal Janzen en Carlo Boszhard om te bepalen welke BN’er de kwaliteiten heeft om musicalster te worden.

Na zes weken zwoegen is het grote moment aangebroken voor Emma Heesters, Susanna Klibansky en Michel Mulder van talentenjacht Stars on stage. In de finale strijden de drie overgebleven BN'ers om de titel van nieuwe musicalster van Nederland. 

Musicaltalent van Nederland

Van ‘Don’t cry for me Argentina’ uit Andrew Lloyd Webbers Evita tot ‘Let it go’ uit de Disneymusical Frozen: de kandidaten hebben zich de afgelopen weken gewaagd aan de beroemdste musicalnummers.

Presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman vragen hen een laatste keer het hemd van het lijf over hun avontuur. Albert Verlinde en Paul de Leeuw verwelkomen wederom twee grote namen uit de musicalwereld om hun recensentenpanel bij te staan: Chantal Janzen en Carlo Boszhard. Zij bepalen wie een plaats verdient in de Nederlandse musicalindustrie.

Wanneer is de finale van Stars on Stage op televisie te zien?

De finale van Stars on Stage is op vrijdag 9 februari vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over