Stars on stage

De vijf overgebleven BN'ers halen opnieuw alles uit de kast in Stars on Stage

RTL 4 - vrijdag 26 januari om 20:02

© Videoland
Nog vijf bekende Nederlanders strijden in deze aflevering van Stars on Stage om de titel 'musicaltalent van Nederland'. Musicalsterren Noortje Herlaar en April Darby beoordelen als gastrecensenten van de avond de optredens van de kandidaten.

Presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder verwelkomen de vijf overgebleven kandidaten van de zang-, dans-, en acteerwedstrijd Stars on Stage terug op het podium. Om een plek in de volgende ronde te bemachtigen, moeten zowel Emma Heesters, Lisa Loeb, Michel Mulder, Glen Faria als Susanna Klibansky de recensenten overtuigen van hun musicaltalent.

April Darby en Noortje Herlaar

Albert Verlinde en Paul de Leeuw krijgen gezelschap van gastrecensenten Noortje Herlaar en April Darby. Ook deze musicalsterren weten hoe het is om mee te doen met een talentenjacht. Herlaar won in 2010 de finale van het televisieprogramma Op Zoek naar Mary Poppins en Darby behaalde de vierde ronde van de zangwedstrijd American Idol. Zij beoordelen de optredens van de kandidaten. Wie komt een stapje dichterbij de status van musicalster en wie zal de wedstrijd moeten verlaten?

Wanneer is Stars on Stage op televisie te zien?

Stars on Stage is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over