Start van het laatste seizoen Divorce

2 januari 2016 13:30 | kijktips | Door Televizier

We vallen met de deur in huis: het laatste seizoen Divorce start. Dat is natuurlijk doodzonde, maar het wordt vast en zeker een hilarisch seizoen.

Het derde seizoen van Divorce eindigde met schokkend nieuws voor Joris (Waldemar Torenstra). Zijn ex Joyce vertelde hem dat ze met hun kinderen naar Griekenland verhuist. In de vierde reeks probeert hij zijn verdriet te vergeten door te gaan boksen. Ruim twee miljoen kijkers zagen vorig jaar hoe Joris en zijn vrienden David (Dirk Zeelenberg) en Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) worstelden met hun leven als gescheiden mannen. Ondanks deze mooie cijfers besloot RTL dat de huidige reeks de laatste is. Naar verluidt zou dat komen door diva-gedrag van Dirk Zeelenberg, maar die geruchten blijven onbevestigd.

Nieuwe vrouw

In dit laatste seizoen komt er weer een vrouw in het leven van de mannen; ze krijgen huishoudelijke hulp van de mooie Bibi. „Zij is een geheimzinnig type”, vertelt haar vertolkster Karina Smulders. „Bibi is net van haar vriend af. Omdat ze geld nodig heeft, gaat ze in het huis van de mannen werken. Het leuke aan deze rol is dat Bibi niet is gelinkt aan een hen. Ze heeft met alle drie te maken.” De actrice voelde zich meteen thuis op de set van Divorce. „De cast draait als een geoliede machine, dat was heel fijn. En het scheelt dat ik de eerste draaidag al op de set stond en ik de serie en de acteurs goed kende.” Ook haar eigen man, acteur Fedja van Huêt, is dit seizoen weer een paar keer te zien als Davids broer Pieter. „Maar we hadden geen scènes samen. Al had ik dat best leuk gevonden.”

Divorce serie 21.00 l RTL 4

Meer over