Steenrijk, straatarm België

Steenrijk, Straatarm België van start op NET5

NET 5 - woensdag 11 mei om 21:30

© VTM
Tijd voor een nieuw seizoen van Steenrijk, Straatarm België inclusief nieuwe gezinnen. Therapeut en kinderboekenschrijver Heidi woont met haar dochter Davina in Schilde. Nu ze van leven ruilen met Nacha en haar drie kinderen, moeten ze rondkomen van 1000 euro per maand.

Steenrijk, Straatarm België start met een nieuw seizoen. In deze afleveringen ruilen twee gezinnen uit de omgeving Antwerpen van leven, huis en budget.

Steenrijk, Straatarm België

In Schilde woont moeder Heidi met haar dochter Davina. Ook al heeft Davina een bloemenbedrijf en is haar moeder therapeut en kinderboekenschrijver, ‘steenrijk’ vindt ze niet helemaal het goede woord: “Ik twijfelde eerst of ik wel wilde meedoen, we zijn eerder middenklasse,” zegt ze tegen nieuwssite HLN.

Realityprogramma

Moeder Nacha uit Reet woont samen met haar drie kinderen en hun hondje in een rijtjeshuis. Sinds haar scheiding heeft ze hoge schulden. Omdat ze aan een spierziekte lijdt, krijgt ze een invaliditeitsuitkering. Haar gezin moet het maandelijks doen met 1000 euro, maar daar moet ook de huur van 775 euro nog vanaf.

Meer over