Steenrijk, straatarm

Een buitenlands tripje in Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - woensdag 19 januari om 20:30

© Talpa
Annemiek en haar drie kinderen wacht in deze aflevering van Steenrijk, Straatarm een buitenlands uitstapje. Op Corfu nemen ze tijdelijk hun intrek in de villa van Patrick en Yuri, die normaal 1500 euro te besteden hebben. Die moeten het nu met 80 euro doen.

Een week lang op het Griekse eiland Corfu vertoeven? Daar zeggen Annemiek en haar drie kinderen uit Steenrijk, Straatarm geen nee tegen. Het gezin uit Wervershoof moet het wekelijks met 80 euro doen. En elke keer is het een uitdaging voor de alleenstaande moeder die haar kinderen eens een onbezorgde tijd gunt.

Steenrijk, Straatarm

Dit doel kan ze afvinken dankzij de huizenruil met Patrick en Yuri. Zij wonen op Corfu in een door hen gerenoveerde villa, inclusief zwembad, groot terras en uitzicht op zee. Terwijl Patrick en Yuri deze week elk dubbeltje moeten omdraaien, hebben Annemiek en de kinderen 1500 euro te besteden. Voor ze zich in luxe kunnen dompelen, hebben ze een vliegreis voor de boeg. Een spannende onderneming, want de kinderen zaten nog niet eerder in een vliegtuig.

Meer over