Steenrijk, straatarm

Miranda en Mario krijgen de verrassing van hun leven in Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - woensdag 30 november om 20:29

© SBS
Marco en Maureen van Eijkelenborg leiden een luxeleven in een Spaanse villa met zwembad nadat ze hun bedrijf hebben verkocht. Ze ruilen in deze aflevering van Steenrijk, Straatarm met het gezin Spaanbroek, dat van 85 euro per week moet rondkomen.

Marco en Maureen van Eijkelenborg leiden een luxeleven in Spanje. Ze besloten twee jaar eerder hun glazenwasserij en schoonmaakbedrijf te verkopen. Een aantal jaar geleden verongelukte hun zoon. Het stel wil ondanks dat grote verlies het leven blijven vieren en kocht in Alicante een riante vrijstaande villa met zwembad.

Steenrijk, Straatarm

Het financiële contrast is groot met het gezin van Miranda en Mario Spaanbroek, dat veel schulden heeft. Zij moeten het iedere week zien te redden met slechts 85 euro, maar zorgen wel altijd dat er eten op tafel staat voor hun drie zoons Tobias, Sylvano en Bentley. Zelf eten ze soms noodgedwongen soep uit een pakje en broodkorsten. De familie van Spaanbroek is al jaren niet op vakantie geweest en mag nu een week naar de Spaanse zon.

Meer over