Steenrijk, straatarm

Influencers Jaimy en Mira maken opwachting in Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - woensdag 5 oktober om 20:30

© Talpa
Alleenstaande moeder Lianne wacht samen met haar drie dochtertjes een bijzonder tripje in deze aflevering van Steenrijk, Straatarm. Het prille gezinnetje mag namelijk een week genieten van het luxe onderkomen van Jaimy en Mira.

Voor de fans van realityprogramma's zijn Jaimy en Mira geen onbekende meer. Beide influencers deden namelijk in 2019 nog mee met Temptation Island: Jaimy als verleider van de reguliere editie, Mira als verleidster bij Temptation Island VIPS. De liefde vonden ze daar niet, maar achteraf bracht hun deelname ze wel bij elkaar. En hoe! 

Jaimy en Mira

Het stel is inmiddels al wat jaren gelukkig en heeft zelfs het regenachtige Amsterdam verruild voor het zonovergoten Zuid-Spanje. Daar runt Jaimy een succesvol vastgoedbedrijf en zijn verloofde Mira helpt hem achter de schermen met de marketing. Het stel leeft duidelijk een extravagant leven en woont in een schitterend huis met een zwembad en een buitenbioscoop en willen hun mooie leven dolgraag eens delen met een gezin dat het financieel een stuk zwaarder heeft. 

Steenrijk, Straatarm

Ze ruilen deze week in Steenrijk, Straatarm dan ook met alleenstaande moeder Lianne Bessels en haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya. Door ernstige gezondheidsproblemen is Lianne afgekeurd en moet ze rondkomen van een minimale uitkering. Wekelijks houdt ze vijftig euro over om van te leven. Kleding wordt onderling gedeeld en leuke uitjes zitten er niet in.

Meer over