Steenrijk, straatarm

Michel en Sofie ruilen opnieuw in herhaling Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - dinsdag 2 november om 20:30

© SBS
Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen ook deze week in Steenrijk, Straatarm een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks hun verschillende financiële omstandigheden, toch gemeen hebben. En of geld inderdaad het verschil kan maken.

Deze week in de herhaling van Steenrijk, Straatarm gaan de Belgische tortelduifjes Michel en Sofie ruilen met Jeanette, een alleenstaande moeder van twee zoons die moet rondkomen van 80 euro per week. Jeanette zal met haar zoons een week vertoeven in een riante penthouse met zeezicht in de chique badplaats Blankenberge. 

Steenrijk, Straatarm

De welgestelde Michel en Sofie zullen creatief om moeten gaan met het weekbudget van tachtig euro terwijl zij verblijven in een sociale huurwoning in Oosterhout. Een groot contrast met hun normale leven, want Michel en Sofie zitten er normaal gesproken warmpjes bij met een weekbudget van rond de 2.000 euro. De vraag is dan ook: weet dit koppel zonder al teveel morren de week door te komen? Je ziet het in Steenrijk, Straatarm op SBS6.

Meer over