Steenrijk, straatarm

Pervin en Martijn ruilen opnieuw in herhaling Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - dinsdag 16 november om 20:30

© https://persweb.be/
Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen ook deze week in Steenrijk, Straatarm een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks hun verschillende financiële omstandigheden, toch gemeen hebben. En of geld inderdaad het verschil kan maken.

In deze herhaling van Steenrijk, Straatarm ruilen de diplomatieke Pervin en Martijn met alleenstaande moeder Miranda en haar drie kinderen. Pervin en Martijn zullen hun luxe huis in Istanboel en fijne appartement de P.C. Hooftstraat van Breda omruilen voor een minimalistisch bestaan in Dordrecht. En dat is toch even wennen voor dit welvarende koppel dat normaal 15 keer (!) meer te besteden heeft dan het arme gezin uit deze episode.

Steenrijk, straatarm

De familie van Swerus krijgt daarentegen een weekbudget dat het vijftienvoudige is van wat ze normaal te besteden hebben. En waar ze dat aan besteden? Wij willen natuurlijk niet al te veel verklappen, maar één ding staat vast: de supermarkt wordt flink gespekt. 

Meer over