Steenrijk, straatarm

Die ellendige schulden vergeten in Steenrijk, straatarm

SBS 6 - woensdag 26 januari om 20:30

© Talpa
Nieuwe gezinnen in Steenrijk, straatarm. Sharon werkt hard in de horeca en houdt haar kasboekje strikt bij. Zo hoopt ze voor haar en haar dochter de ellende van schuldsanering achter zich te laten. Ze mogen een weekje het luxeleven leiden van dj Moschino.

Veel gezinnen in Steenrijk, straatarm moeten rondkomen van een paar tientjes per week, en dat is voor Sharon en tienerdochter Givenny niet anders.

Sharon zat in de schuldsanering en wil die ellende nooit meer meemaken. Ze werkt keihard in de horeca, houdt haar kasboekje strikt bij en shopt haar kleding tweedehands bij de ruilwinkel van een vriendin. In zekere zin hebben moeder en dochter een sober bestaan, maar de twee staan positief in het leven en halen rijkdom uit hun hechte band.

Toch is het niet verkeerd om een weekje te vertoeven in de luxe loft van dj Moschino en zijn vriendin in Sittard. Zij kijken niet op van een oestertje meer of minder en dat kan ook met een weekbudget van 2000 euro. Sharon en Givenny kunnen zich hier een paar dagen heerlijk uitleven.

Meer over