Steenrijk, straatarm

Komt van ruilen huilen in nieuwe seizoen Steenrijk, Straatarm?

SBS 6 - woensdag 5 januari om 20:30

© Talpa
Anouschka had een moeilijke jeugd, wantrouwt daardoor veel mensen en ligt wakker van de geldzorgen. Ze kan dus wel een fijne vakantieweek gebruiken, en zo gezegd, zo gedaan. Ze ruilt deze week in Steenrijk, Straatarm van huis met de glamoureuze personal trainer Naomy van Beem.

Anouschka en haar dochter Seyenna kunnen wel een fijne week vakantie gebruiken. In hun huis in Friesland hebben ze het niet breed, met een budget van 80 euro per week. Anouschka draagt de gevolgen van een moeilijke jeugd: ze vertrouwt maar weinig mensen en haar wereld wordt kleiner en kleiner. En de geldzorgen maken haar nachten er ook niet beter op.

Steenrijk, Straatarm

In de eerste Steenrijk, Straatarm van een nieuw seizoen gaan moeder en dochter naar Amsterdam. Ze dompelen zich onder in het luxe leven van Naomy van Beem. Zij begon als fitnesstrainer en heeft intussen een succesvol bedrijf op haar naam staan. Samen met haar veertienjarige zoon Isaiah komt ze niks te kort. Maar hoe zullen ze zich voelen met slechts een paar tientjes in de portemonnee, een week lang?

Meer over