Steenrijk, straatarm

Bijkomen in Marbella in Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - woensdag 9 februari om 20:30

© SBS
Noëmi en dochters Hailey, Isabella, Noëlia en Romy proeven in deze aflevering van Steenrijk, Straatarm een weekje van het luxe leven als ze ruilen met de vermogende Henk Jan en Linda. Het paar stelt hun riante villa in het Spaanse Marbella beschikbaar voor het gezin.

Noëmi krijgt de kans even op krachten te komen in Steenrijk, Straatarm. Als gedupeerde van de toeslagenaffaire heeft ze een aantal loodzware, onzekere jaren achter de rug met een zeer beperkt budget.

Toeslagenaffaire

De aanhoudende stress over geldzaken zorgde ook nog eens voor een relatiebreuk waardoor ze in haar eentje opdraaide voor de opvoeding van dochters Hailey, Isabella, Noëlia en Romy. Omdat er zo weinig geld was, moest ze haar kinderen zelfs zonder eten naar school sturen. Toch wil ze haar kroost meegeven dat je altijd positief in het leven moet staan.

Steenrijk, Straatarm

Dat heeft ze gemeen met de vermogende vastgoedinvesteerder Henk Jan die overal kansen ziet. Hij gaat met zijn vrouw Linda naar Heerhugowaard en stelt zijn villa in Marbella beschikbaar aan Noëmi en de kinderen.

Meer over