Steenrijk, straatarm

Henk Dissel ruilt van leven in Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - woensdag 8 juni om 20:30

© Talpa
Volkszanger Henk Dissel, bekend van zijn hit Een bom, verruilt in deze herhaling van Steenrijk, Straatarm samen met zijn vriendin Sanne hun gloednieuwe villa met de sociale huurwoning van de familie Leerentveld. Hoe vinden zij het in het optrekje van de zanger?

Uit een sociale huurwoning in het Friese Bakkenveen zijn dagelijks smartlappen te horen, luidkeels meegezongen door de familie Leerentveld. Dit gezin, dat meedoet aan Steenrijk, straatarm, bestaat uit vader Patrick, moeder Marlyn, kinderen Esmaralda, Kyan en Milagros en rode kater Garfield.

Henk Dissel

Ondanks de financiële problemen staan de Leerentveldjes positief in het leven. Ze komen voor een grote verrassing te staan als ze hun huis voor even mogen verruilen voor een gloednieuwe villa in Zeist. Want dat optrekje is van volkszanger Henk Dissel, bij de liefhebbers bekend van zijn hit Een bom. Henk treedt 260 keer per jaar op, waarbij zijn vriendin Sanne hem altijd bijstaat. Hoe vergaat het stel, dat onlangs samen is gaan wonen, het in Friesland?

Meer over