Steenrijk, straatarm

Een bijzonder avontuur in Steenrijk, Straatarm

SBS 6 - woensdag 16 februari om 20:30

© Talpa
Wesley verdient een goede boterham als dj en muziekproducent;. Samen met zijn goede vriend Bas ruilt hij in Steenrijk, Straatarm een week met het echtpaar Brendelie en Ahmed. Ze wonen met hun vijf kinderen in een klein flatje in Maastricht.

Brendelie en Ahmed vonden na een moeilijk leven de liefde bij elkaar, maar ze gaan nog altijd gebukt onder hun zware verleden.

Steenrijk, Straatarm

Ahmed worstelt namelijk met de financiële gevolgen van een recent faillissement, Brendelie heeft grote schulden omdat ze nooit heeft geleerd met geld om te gaan. Toen ze jong moeder werd, besloot ze alles op afbetaling te kopen zonder te beseffen dat dit veel meer kost. Inmiddels wonen ze met hun vijf kinderen Milano, Benjamin, Aimée, Rayan en Moussa in een flatje in Maastricht. De woning is zo klein dat het stel in de woonkamer moet slapen.

Realityprogramma

In Steenrijk, straatarm ruilen ze een week met dj, muziekproducent en platenbaas Wesley. Hij gaat geregeld op reis met goede vriend Bas, nu gaan de vrienden samen dus een heel ander avontuur aan.

Meer over