Step Up 4: Miami Heat

Dansen tegen de sloopkogel in Step Up 4

SBS 9 - zaterdag 22 januari om 23:05

De dochter van een rijke projectontwikkelaar probeert in Step Up 4: Miami Heat al dansend een oude volkswijk te redden.

Emily (Kathryn McCormick) is de dochter van een rijke projectontwikkelaar. Zij en haar vader zijn nog niet zo lang geleden in Miami komen wonen.

Step Up 4: Miami Heat

Ze kent nog niemand in de stad, maar ze wil graag nieuwe vrienden maken. Die vindt ze in de dansgroep van Sean (Ryan Guzman) en zijn vrienden.

Tijdens de repetities voor een grote danswedstrijd komt de groep tot de ontdekking dat een projectontwikkelaar de wijk waar hun dansstudio staat plat wil gooien om er een groot nieuw complex te bouwen. En laat die projectontwikkelaar nou net Emily's vader zijn.

Al dansend proberen ze daar in Step Up 4: Miami Heat een stokje voor te steken. Maar wat als haar nieuwe vrienden ontdekken wie Emily's vader is?

Kathryn McCormick

Step Up 4: Miami Heat is alweer de vierde film in de Step Up-reeks. De personages uit de eerste drie films hebben in dit deel geen echte rol meer.

Wel zijn er drie Step Up-veteranen die een cameo-rolletje hebben in dit deel. Adam Sevani, Mari Koda en Chadd Smith hebben een eigen dansscène. 

Hoofdrolspeelster Kathryn McCormick is van huis uit geen actrice, maar danseres. De makers van de Step Up-films ontdekten haar toen ze meedeed aan de Amerikaanse versie van de talentenjacht So you think you can dance.

Meer over