Step Up All In

Alweer deel 5 uit de Step Up-reeks

SBS 9 - zaterdag 29 augustus om 22:50

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/
Als dansgroep MOB geen voet aan de grond krijgt in Los Angeles, vertrekken de dansers naar Miami. 

Voormalig MOB-lid Sean (Ryan Guzman) is nog niet klaar om zijn Hollywooddroom op te geven. Hij besluit in Los Angeles te blijven en richt een nieuwe dansgroep op om mee te doen aan een belangrijke danswedstrijd.

Step Up All In

Sean hoort van een danswedstrijd in Los Angeles waarbij de winnaar een contract voor drie jaar kan verdienen. Sean gaat een nieuwe crew formeren en schakelt daarbij de hulp in van Moose (Adam Savini).

Moose stelt hem vervolgens voor aan Andie (Briana Evigan). Deze danseres was een tijdje geblesseerd maar staat te popelen om weer te gaan dansen.

Samen met nog een paar vrienden formeren ze de nieuwe danscrew LMNTRIX. Ze schrijven ze zich meteen in voor de belangrijke danswedstrijd.

Wanneer ze daar aankomen, zien ze dat danscrew MOB zich ook heeft ingeschreven voor deze wedstrijd. Dit ligt natuurlijk gevoelig bij Sean.   

Succesformule

Step Up, het eerste deel uit 2006, was een groot succes. Met een budget van 12 miljoen dollar bracht de films maar liefs 114 miljoen op.

De sequels volgden elkaar dan ook snel op. Ook deze films waren zeer winstgevend. 

De vijf delen hebben gezamenlijk 650 miljoen dollar opgebracht. Dat is niet verkeerd, zeker omdat ze samen nog geen 130 miljoen dollar gekost hebben.

Meer over