Step Up

Channing Tatum toont zijn danskunsten in Step Up

RTL 8 - woensdag 31 mei om 20:27

© Buena Vista Pictures
Step Up is een ultieme dansfilm. De romantiek en de zwoele dansbewegingen van Channing Tatum en Jenna Dewan spatten van het scherm.

Dat Magic Mike-ster Channing Tatum goed kan dansen is inmiddels algemeen bekend. Dat talent liet hij voor het eerst zien in deze romantische dansfilm. Dat wordt lekker swingend wegzwijmelen dus.

Step Up

Step Up vertelt het verhaal van Tyler (Channing Tatum). Hij hangt de hele dag op straat met zijn vrienden en komt op foute feestjes. Als ze op een nacht een dansacademie binnengaan, worden ze gesnapt.

Tyler krijgt daarvoor een taakstraf die hij op de dansacademie moet uitdienen. Al snel raakt hij onder de indruk van de danskunsten van Nora (Jenna Dewan).

Omdat haar danspartner met een gekneusde enkel thuis zit, valt Tyler voor hem in. Hij blijkt een heel getalenteerde danser te zijn.

Channing Tatum

Channing Tatum en Jenna Dewan acteerden in Step Up niet alleen dat de vonk oversloeg, dat gebeurde ook echt. De twee zijn na de opnames jarenlang een stel geweest. In 2009 trouwden ze en in 2013 kregen ze samen een dochter.

Helaas eindigt dit sprookje niet met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. In 2019 gingen ze uit elkaar en besloten ze te gaan scheiden.

Meer over