Sterren in concert: Mart Hoogkamer in Ahoy

Concert Mart Hoogkamer in Ahoy Rotterdam

NPO 3 - zaterdag 23 april om 22:06

© MAX
Mart Hoogkamer zingt zijn hits in een vol Ahoy in Rotterdam. De carrière van de pas 23-jarige zanger kreeg een enorme boost door zijn hit Ik Ga Zwemmen. Dit optreden gaf hij op 9 april van dit jaar in de Rotterdamse muziekzaal.

Mart Hoogkamer is pas 23 jaar jong en toch stond hij dit jaar al twee avonden op de planken in Ahoy. AVROTROS brengt een van die bijzondere optredens op televisie. De zanger - die in 2016 meedeed aan Holland's Got Talent - trok de aandacht van het grote publiek door zijn hit Ik Ga Zwemmen.

Ik Ga Zwemmen

Hoogkamer investeerde veel in zijn carrière en is blij dat de puzzelstukjes nu in elkaar vallen. "Ook omdat ik zelf weet wat ik er de jaren hiervoor allemaal voor heb gelaten", vertelde hij deze maand aan De Telegraaf. "Het was toch weleens zuur als m’n vrienden weer eens op een feestje zaten, terwijl ik het druk had mijn gezicht overal te laten zien." Ik Ga Zwemmen is overigens niet zijn enige hit: ook Bieber van de Kroeg met rapper Donnie en Neem Er Een van Mij ontbreken niet in Rotterdam.

Meer over