Sterren muziekfeest op het plein

Rapper Donnie zingt op het Muziekfeest

NPO 1 - vrijdag 20 augustus om 20:35

© AVROTROS
In deze slotaflevering van Sterren muziekfeest op het plein geven bekende Nederlandse artiesten nog één keer alles op het podium in Arnhem. Rapper Donnie is een opvallende aanwezige. Hij scoorde dit jaar een hit met Frans Duijts, die ook van de partij is.

Het slot van een vierdelige Sterren muziekfeest op het plein vanaf een zeer bijzondere locatie: het Openluchtmuseum in Arnhem. Net als in de voorgaande afleveringen zingen grote Nederlandse artiesten hun bekendste hits.

Rapper Donnie maakt opwachting

Een opvallende naam op het podium is rapper Donnie. Hij is al sinds 2014 bezig in de muziekwereld, maar de laatste jaren werd hij steeds bekender door samenwerkingen met grote Nederlandstalige artiesten. Zo nam hij onder meer een single op met volkszanger Frans Duijts, die niet toevallig ook van de partij is in Arnhem. Het laatste muzikale wapenfeit van Donnie is een single samen met Gerard Joling: ‘Dit is de tijd’. Verder laten onder anderen Jeroen van der Boom, Jannes, Samantha Steenwijk en Django Wagner van zich horen op het museumplein.

Meer over