Sterren op het doek

Undercover-actrice Anna Drijver in Sterren Op Het Doek

NPO 2 - zaterdag 11 december om 20:38

© MAX
Drie kunstschilders vereeuwigen in deze aflevering van Sterren Op Het Doek Anna Drijver. De Undercover-actrice heeft veel ervaring met poseren, maar dan voor de camera's. In haar tienerjaren trok ze als model de hele wereld over voor fotoshoots en modeshows.

De portretschilders uit deze Sterren Op Het Doek boffen maar. Ze mogen met Anna Drijver een BN'er vereeuwigen die prima weet hoe het is om model te staan.

Undercover

Vanaf haar vijftiende reisde ze van modeshow naar fotoshoot de hele wereld over. Daarmee had ze wel een duidelijk doel voor ogen: camera-ervaring opdoen. De jonge Anna wist namelijk toen al dat ze actrice wilde worden. Dat is inmiddels ruimschoots gelukt, dankzij rollen in succesvolle series als Undercover en Nieuwe buren.

Sterren Op Het Doek

En nog altijd neemt Anna geregeld een modelklus aan, twee jaar geleden nog voor modemerk Claudia Sträter. Poseren voor de kunstschilders is dus een eitje voor haar. Intussen spreekt ze met presentator Özcan Akyol over haar carrière op de catwalk en over haar dwangneuroses.

Meer over