Sterren op het doek

Opnames Sterren op het Doek zaten er al op voor breuk Olcay Gulsen en Ruud de Wild

NPO 2 - zaterdag 18 november om 20:40

© Omroep MAX
Saai is het zelden in het leven van Olcay Gulsen. Ze vertelt erover terwijl kunstenaars haar portretteren in het Rijksmuseum. De opnames van Sterren op het Doek vonden plaats voordat zij en Ruud de Wild bekendmaakten geen liefdeskoppel meer te vormen.

‘We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf’, schreef Olcay Gulsen in augustus op Instagram. In het bericht liet ze weten dat haar liefdesrelatie met Ruud de Wild voorbij was.

Olcay Gulsen

Nog voor die bekendmaking liet de ondernemer zich in het Rijksmuseum portretteren voor Sterren op het doek. Terwijl de kunstenaars aan de slag gaan, vertelt Gulsen over haar leven, waarin altijd reuring is. Ze blikt terug op haar entree in het zakenleven, die niet meteen soepel verliep. En het gesprek gaat over de hechte relatie met haar moeder en zussen.

Özcan Akyol

Interviewer Özcan Akyol en Gulsen zijn geen onbekenden van elkaar; een jaar geleden was ze bij hem voor De geknipte gast. In diezelfde barbershop is later deze week een plaatsje gereserveerd voor Ruud de Wild.

Meer over