Sterren op het doek

Arjen Robben trapt nieuw seizoen Sterren op het Doek af

NPO 2 - zaterdag 11 november om 20:41

© Omroep MAX/Amy van Leiden
Özcan Akyol ontvangt in de eerste aflevering van dit seizoen Sterren op het Doek Arjen Robben. De oud-voetballer poseert voor drie kunstenaars in het stadion van zijn geliefde FC Groningen. Ondertussen blikt Robben terug op zijn carrière.

Arjen Robben is de eerste gast in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek. De oud-international speelde onder meer voor PSV, Bayern München en Chelsea. Robben laat zich portretteren in het stadion van FC Groningen, de club waar hij als profvoetballer debuteerde én afscheid nam; de kunstenaars onthullen hun werk in het Groninger Museum.

Arjen Robben

Met gastheer Özcan Akyol praat Robben over zijn jeugd, zijn gezin en zijn ambities als topsporter. Daarbij zal de presentator de diepgang niet schuwen. “Dat heeft ook te maken met mijn onvermogen over koetjes en kalfjes te praten. Ik heb moeite met dingen die nergens over gaan”, zei Akyol daar eerder over.

Sterren op het Doek

Ook Tineke de Nooij, Daan Schuurmans en Miljuschka Witzenhausen maken dit seizoen hun opwachting in Sterren op het Doek.

Meer over