Storage wars

De strijd om opslagruimtes gaat door in dertiende seizoen Storage Wars

HISTORY - dinsdag 21 december om 21:25

© History Channel

De heerlijk Amerikaanse realitytv-competitieserie Storage Wars is terug voor een dertiende seizoen! In deze populaire HISTORY Channel-reeks kopen mensen de inboedel van verlaten opslagruimtes in de hoop dat ze heel wat moois en waardevols tussen de rommel en in de dozen aantreffen.

In de HISTORY Channel-reeks Storage Wars draait het allemaal om opslagruimtes. Als er gedurende drie maanden geen huur wordt betaald op zo'n hok in Californië, kan de inhoud door een veilingmeester worden verkocht. En laat deze show nu precies dat als startpunt gebruiken. Deze serie volgt namelijk professionele en opportunistische kopers die hopen ook maar iets van waarde te vinden, en die voor niets of niemand terugdeinzen om te krijgen wat ze willen.

Brandi en Jarrod

Deze eerste aflevering focust zich vooral op de bekende gezichten Brandi Passante en Jarrod Schulz. Dit gescheiden koppel, dat vanwege de aanhoudende corona-pandemie nog niet eerder herenigd was op het scherm, is toevallig op dezelfde veiling. En daar lopen de spanningen hoog op. Zozeer zelfs dat zij een behandeling krijgt en hij teruggaat naar zijn kindertijd. Is dit genoeg om het vuur tussen de twee kemphanen te doven of is het kwaad dan al geschied?

Vanaf 21 december is elke dinsdag om 21:25 uur een dubbele aflevering van Storage Wars te zien op HISTORY Channel. Elke zaterdag om 19:35 is de herhaling te zien.

Meer over