Studio sport Eredivisie

Feyenoord en PSV proberen elkaar af te troeven in strijd om de Eredivisie

NPO 1 - zondag 3 december om 18:58

© ANP / Vincent Jannink
In Rotterdam wacht een absolute topper: Feyenoord - PSV. Het duel kan weleens cruciaal zijn voor het verloop van de titelstrijd. Bij een zege van de uitploeg wordt het gat tussen de twee teams heel groot.

Het zijn de twee ploegen die dit seizoen zowel binnen als buiten de landsgrenzen de meeste indruk hebben gemaakt: PSV en Feyenoord. Waar de Eindhovenaren in eigen land imponeren met een bizar hoog puntenaantal, daar doen de Rotterdammers het met hun vertoonde spel in de Champions League. Zeker in de duels met Lazio Roma en Atlético Madrid was het niveau hoog.

Lees ook: Alles over de Eredivisie 

Feyenoord vs. PSV

Vandaag treffen de ploegen elkaar in Rotterdam en dat duel kan zomaar eens cruciaal zijn in het verdere verloop van de titelstrijd. Voor PSV is er helemaal een flinke slag te slaan, want bij een zege wordt het gat met de achtervolger heel groot.

Interessant is welke spits vandaag het beste voor de dag komt. Wordt het de kopsterke Luuk de Jong of Santiago Giménez, een doelpuntenmaker pur sang?

Wanneer is Feyenoord vs. PSV te zien?

De match tussen Feyenoord en PSV staat op zondag 3 december vanaf 12:15 uur gepland. Houd deze pagina om te zien op welke zender precies.

Meer over