Studio sport Eredivisie

Kan PEC Zwolle zorgen voor een ommekeer tegen Willem II?

NPO 1 - vrijdag 14 januari om 22:18

© Pixabay
PEC Zwolle ontvangt in eigen stadion Willem II. De Zwollenaren draaiden een matige eerste seizoenshelft en willen zich na de winterstop revancheren. Een goed resultaat tegen de Tilburgers zou een mooi begin zijn. Bekijk de samenvatting tijdens Studio Sport Eredivisie

Na een korte winterstop hervatten PEC Zwolle en Willem II de Eredivisie. Beide ploegen presteerden in de eerste seizoenshelft teleurstellend en met name in Zwolle is de angst voor degradatie aanwezig. De club ontsloeg al een trainer, maar tot veel betere resultaten leidde dit niet. Een drietal punten in deze thuiswedstrijd tegen de Tilburgers kan wellicht voor een ommekeer zorgen voor de ploeg van trainer Dick Schreuder.

Willem II

Bij Willem II zijn de zorgen wat minder groot dan in Zwolle, maar echt lekker gaat het nog niet. Trainer Fred Grim staat voor attractief en aanvallend voetbal, maar de resultaten zijn ietwat tegenvallend. Het zou zomaar eens kunnen dat de club deze winter nog enkele versterkingen haalt. Datzelfde geldt overigens voor PEC Zwolle.

Meer over