Superman Returns

Superman wil Lois Lane terug winnen in het vervolg

Paramount - zondag 5 februari om 20:00

© Turner
In Superman Returns moet de superheld het weer opnemen tegen de wraakzuchtige Lex Luthor. Aan Superman de taak om de psychopaat te stoppen voordat miljoenen mensen omkomen.

Superman (Brandon Routh) keert terug naar de aarde na een ruimtereis van vijf jaar. De wereld is er echter niet op vooruit gegaan.

Superman Returns

Veel mensen denken in Superman Returns inmiddels dat ze beter af waren als Superman nooit had bestaan. Ook zijn oude liefde Lois Lane vindt dat. Maar als het kwaad terugkeert in Metropolis stellen de mensen hun mening bij.
Superman moet het namelijk weer opnemen tegen zijn sluwe aartsrivaal Lex Luthor. De psychopaat worstelt met wraakgevoelens omdat Superman altijd zijn kwade plannen dwarsboomt.

Hij gaat op zoek naar de zwakke plek van de superheld om hem uit te schakelen. Door zijn plan zou hij miljoenen mensen op de wereld kunnen vermoorden.

Brandon Routh 

Regisseur Bryan Singer nodigde Brandon Routh uit voor een gesprek in een café om te kijken of hij misschien geschikt zou zijn voor de rol van Superman.

Bij de binnenkomst knoeide Routh per ongelijk koffie over de hele tafel. Hij was bang dat hij zijn kans op de rol in Superman Returns al verpest had. Het tegendeel bleek waar: Singer wilde een ietwat onhandige Clark Kent in de film.

Het incident overtuigde hem dat Routh de rol goed zou kunnen invullen.  

Meer over