Survivor

Milla Jovovich heeft het aan de stok met James Bond in Survivor

RTL 7 - zondag 10 december om 22:42

© Dutch FilmWorks
Omdat overheidsagent Kate in Survivor als enige een aanslag overleeft, denken haar superieuren dat ze zelf het brein achter de aanval is.

De Amerikaanse overheidsagent Kate Abbott (Milla Jovovich) gaat naar Londen. Daar gaat ze op de Amerikaanse ambassade helpen met het beoordelen van visumaanvragen.

Survivor

Tijdens haar werk stuit Kate op plannen voor een terroristische aanslag. Gek genoeg willen haar superieuren niet dat ze de boel verder onderzoekt. Dat blijkt een slecht idee: de aanslag vindt inderdaad plaats. Een hoop van Kates collega's komen daarbij om.

Omdat Kate zelf de aanslag overleeft, denken de Britse overheid en de Amerikaanse geheime dienst in Survivor dat zij het brein achter de aanslag is.

Met de twee diensten op haar hielen gaat ze op zoek naar de echte dader. Zou huurmoordenaar The Watchmaker (Pierce Brosnan) iets met de aanval te maken hebben? 

Pierce Brosnan

Voor de scènes in Survivor waar in The Watchmaker horloges maakt ging Pierce Brosnan in de leer bij horlogemaker Peter Speake-Marin. Brosnan was zo onder de indruk van zijn vakmanschap dat hij een Speake-Marin-horloge kocht.

De horlogemaker vroeg hem daarop of hij ambassadeur van het merk wilde worden. Brosnan ging akkoord.  

Meer over